طرز تهیه برنج کتویی با گل کلم

با توجه به اینکه مصرف کربوهیدرات در رژیم کتوژنیک ممنوع است، یافتن غذاهای مناسب و خوشمزه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. برنج، به عنوان یکی از غذاهای اصلی ایرانی‌ها، معمولاً در اکثر وعده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما نگران نباشید! ما با معرفی “برنج گل کلم” یک جایگزین خلاقانه و سالم برای برنج معمولی پیدا کرده‌ایم.

برنج گل کلم نه تنها ظاهری شبیه برنج دارد، بلکه با خاصیت‌های منحصر به فرد خود می‌تواند به راحتی در رژیم کتوژنیک شما جای بگیرد. این جایگزین خوشمزه و مغذی، به دلیل داشتن کربوهیدرات کم، نه تنها احساس سیری و رضایت را برای شما به ارمغان می‌آورد، بلکه به حفظ سطح انرژی‌تان نیز کمک می‌کند.

شایان ذکر است که طعم برنج گل کلم با برنج سنتی متفاوت است، ولی این تفاوت نه تنها مانع لذت بردن شما از غذا نمی‌شود، بلکه به شما تجربه‌ای جدید و هیجان‌انگیز از طعم‌ها را ارائه می‌دهد. این غذا می‌تواند به‌عنوان یک ماده پایه‌ای در تهیه وعده‌های غذایی متنوع و خوشمزه به کار گرفته شود، از سالادها گرفته تا غذاهای اصلی.

با انتخاب برنج گل کلم، نه تنها از رژیم کتوژنیک خود محافظت می‌کنید، بلکه می‌توانید تنوع بیشتری به برنامه غذایی‌تان اضافه کنید. این گزینه سالم، قادر است به شما کمک کند تا در کنار حفظ وزن و سلامتی، از طعم‌های لذیذ و جدید نیز بهره‌مند شوید.

برنج را می توانید به همراه خورشت قورمه سبزی کتویی میل کنید.

مواد اولیه برنج کتویی با گل کلم

1. 1 کیلو گل کم خام

2. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

3. نمک

4. سبزی خشک(شوید، مقداری جعفری و شنبلیله)

دستور پخت برنج گل کلم(برنج کتویی)

  1. آماده‌سازی گل کلم:
    • گل کلم را با دنده‌های درشت رنده کرده و ساقه‌های آن را با دنده‌های ریز خرد کنید.
  2. تفت دادن:
    • گل کلم را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید و کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید.
  3. اضافه کردن ادویه‌جات:
    • در این مرحله، ادویه‌های دلخواه و سبزی خشک را به مخلوط اضافه کنید.

نکته: هر چه گل کلم را بیشتر تفت دهید، بافت آن به برنج نزدیک‌تر می‌شود و طعم ادویه‌ها و سبزی‌ها را بهتر جذب می‌کند.

با این روش، می‌توانید یک برنج کتویی خوشمزه و مغذی تهیه کنید که جایگزین مناسبی برای برنج معمولی در رژیم‌های غذایی خاص باشد. اگر مشکل نفخ دارید بهتر است که بیشتر تفت دهید یا از زیره و پودر زنجبیل استفاده کنید و برای طعم بهتر می توانید به دلخواه مقداری فلفل سیاه و پودر سیر وپیاز اضافه کنید.

برنج شیراتاکی

برنج شیراتاکی جایگزینی عالی و رژیمی برای افراد کتویی است این برنج بدون گلوتن، کلسترول و شکر است. افرادی که وقت درست کردن برنج کتویی را ندارند می توانند از برنج شیراتاکی استفاده کنند طرز پخت آن بسیار آسان است.

روش پخت برنج شیراتاکی:

تمام آب موجود در بسته را تخلیه کنید.

به مدت 2 الی 3 دقیقه در قابلمه آب جوش بپزید و سپس برنج را ابکش کنید.

در قابلمه نچسب با حرارت پایین به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up