آیا هوس یک شیرینی خوشمزه اما کمکربوهیدرات و کتوفرندلی کردهاید؟ این بیسکویت بادامی فوقالعاده، نه تنها شما را از رژیم کتو خارج نمیکند، بلکه با طعم بینظیر و بافت تردش، حسابی هوستان را رفع میکند!
مواد اولیه بیسکویت بادامی کتویی
-
100 گرم آرد بادام
-
1/2 قاشق غذاخوری کره نارگیل
-
۱/2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
-
2 تا 3 قاشق غذاخوری استویا و اریتریتول
طرز تهیه بیسکویت بادامی کتوژنیک
۱. تمام مواد را در کاسه با دست مخلوط کنید تا خمیر یکدستی تشکیل شود.
۲. خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید.
۳. سینی را به همراه خمیر ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
۴. پس از سفت شدن، با قالب دلخواه بیسکویتها را برش زده و با چوب خلال روی آنها سوراخ ایجاد کنید.
۵. در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید تا لبه ها طلایی شوند.
برای خرید انواع شیرینی های کتویی کلیک کنید.
نکات طلایی پخت بیسکویت کتویی
-
هرچه بیسکویت نازکتر باشد، تردتر میشود
-
زمان پخت بستگی به ضخامت و نوع فر دارد
-
پس از پخت کاملاً بگذارید خنک شوند تا ترد بمانند