ویژگی‌های کتلت کدو

کتلت کدو مناسب برای تمامی رژیم‌های غذایی است و یک غذای کتویی با کدو سبز محسوب می شود. افرادی که از رژیم کتو پیروی می‌کنند، می‌توانند از گوشت پرچرب استفاده کرده و کدو سبز را در هواپز سرخ کنند. همچنین می‌توانند از چربی‌های حیوانی مانند دنبه یا چربی‌های گیاهی مثل آووکادو در کنار آن بهره ببرند.

برای خرید روغن های کتوژنیک کلیک کنید.

مواد اولیه کتلت کدو سبز

برای تهیه ۴ عدد کتلت کدو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • ۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط کم‌چرب
  • یک عدد پیاز کوچک رنده‌شده
  • نصف کدو سبز رنده‌ریز شده
  • ۱ تا ۲ قاشق آرد بادام یا نارگیل یا پودر اسفرزه
  • ۱ عدد تخم‌مرغ کوچک
  • ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر پیاز و سیر، دارچین، پاپریکا و زنجبیل

برای خرید ادویه های کتوژنیک کلیک کنید.

طرز تهیه کتلت کدو در هواپز

۱. ابتدا مواد اولیه را به‌خوبی با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا یکدست شود.

۲. هواپز را به مدت ۳ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۳. سپس بدون استفاده از کاغذ نسوز، کتلت‌ها را روی سینی هواپز قرار دهید و سعی کنید کتلت‌ها را نازک تهیه کنید.

4. روی کتلت‌ها با اسپری روغن بپاشید و در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا پخته شوند. سپس این کار را برای سمت دیگر کتلت‌ها تکرار کنید. در صورت نیاز، می‌توانید دما را کمی کاهش دهید.

۵. اگر به جای کدو سبز از سیب‌زمینی استفاده می‌کنید، دما و زمان پخت را باید افزایش دهید.

6. کتلت‌های آماده شده را در بشقاب قرار دهید و از کدو سبز، گوجه‌فرنگی، قارچ، فلفل سبز تند و فلفل دلمه‌ای به عنوان دورچین استفاده کنید.

این دستور تهیه کتلت کدو، یک گزینه مناسب و خوشمزه برای رژیم‌های غذایی مختلف به شمار می‌آید. برای مشاهده طرز تهیه آرد سوخاری کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up