کوفته سبزی کتویی؛ طعمی بی‌نظیر و سالم در یک بشقاب!

آیا آماده‌اید تا دنیای رنگارنگ و عطرآگین کوفته سبزی کتویی را کشف کنید؟ این خوراکی، نه تنها یک وعده غذایی لذیذ است، بلکه نمایانگر هنر آشپزی ایرانی و عشق به طبیعت و مواد تازه است! بیایید با هم قدم به قدم این جادوی آشپزی را تجربه کنیم.

مواد لازم:

  • گوشت سینه بوقلمون یا مخلوط گوسفندی و گوساله چرخ شده 200 گرم
  • پیاز متوسط
  • گردو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر
  • سبزی کوفته(2 قاشق غذاخوری ترخون، 1 قاشق غذاخوری شوید)

نکته‌های طلایی:

  1. غذاها را با شعله زیاد درست نکنید.
  2. در طبخ غذاها از روغن زیتون استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1. آماده‌سازی مواد میانی: ابتدا 2 عدد پیاز خلالی را تفت دهید سپس گردو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  2. طرز تهیه کوفته: گوشت با یک عدد پیاز رنده شده ورز دهید سپس ادویه ها و سبزی کوفته را به آن اضافه کنید و ورز دهید. مواد را به 4 دسته تقسیم کنید سپس وسط آن پیاز داغ و گردو را اضافه کنید سپس با دست آن را گرد کنید و کوفته ها را با روغن سرخ کنید. در سس دلخواه به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم قرار دهید.

این غذا تنها یک وعده نیست؛ بلکه سمبلی از فرهنگ، تاریخ و تضاد طعم‌هاست. کوفته سبزی کتویی به شما این امکان را می‌دهد که از مواد سالم و طبیعی استفاده کنید و هر لقمه‌اش، دنیایی از عطر و طعم را برای شما به ارمغان بیاورد.

برای مشاهده طرز تهیه خورشت قورمه سبزی کتویی کلیک کنید.

پس دست به کار شوید و این خوراکی سالم و خوشمزه را آماده کنید. بی‌تردید، از این کوفته کتویی خوشمزه لذت خواهید برد. منتظرتان هستیم تا عطر و طعم این کوفته‌های خوشمزه را در قسمت دیدگاه با دیگران به اشتراک بگذارید. نوش جان!✨

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up