کوفته سبزی کتویی؛ طعمی بینظیر و سالم در یک بشقاب!
آیا آمادهاید تا دنیای رنگارنگ و عطرآگین کوفته سبزی کتویی را کشف کنید؟ این خوراکی، نه تنها یک وعده غذایی لذیذ است، بلکه نمایانگر هنر آشپزی ایرانی و عشق به طبیعت و مواد تازه است! بیایید با هم قدم به قدم این جادوی آشپزی را تجربه کنیم.
مواد لازم:
- گوشت سینه بوقلمون یا مخلوط گوسفندی و گوساله چرخ شده 200 گرم
- پیاز متوسط
- گردو به مقدار لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر
- سبزی کوفته(2 قاشق غذاخوری ترخون، 1 قاشق غذاخوری شوید)
نکتههای طلایی:
- غذاها را با شعله زیاد درست نکنید.
- در طبخ غذاها از روغن زیتون استفاده کنید.
طرز تهیه:
- آمادهسازی مواد میانی: ابتدا 2 عدد پیاز خلالی را تفت دهید سپس گردو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
- طرز تهیه کوفته: گوشت با یک عدد پیاز رنده شده ورز دهید سپس ادویه ها و سبزی کوفته را به آن اضافه کنید و ورز دهید. مواد را به 4 دسته تقسیم کنید سپس وسط آن پیاز داغ و گردو را اضافه کنید سپس با دست آن را گرد کنید و کوفته ها را با روغن سرخ کنید. در سس دلخواه به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم قرار دهید.
این غذا تنها یک وعده نیست؛ بلکه سمبلی از فرهنگ، تاریخ و تضاد طعمهاست. کوفته سبزی کتویی به شما این امکان را میدهد که از مواد سالم و طبیعی استفاده کنید و هر لقمهاش، دنیایی از عطر و طعم را برای شما به ارمغان بیاورد.
برای مشاهده طرز تهیه خورشت قورمه سبزی کتویی کلیک کنید.
پس دست به کار شوید و این خوراکی سالم و خوشمزه را آماده کنید. بیتردید، از این کوفته کتویی خوشمزه لذت خواهید برد. منتظرتان هستیم تا عطر و طعم این کوفتههای خوشمزه را در قسمت دیدگاه با دیگران به اشتراک بگذارید. نوش جان!✨